Van de Kindernevendienst

Een aantal weken geleden, zondag 26 mei, hebben wij de kinderen met ouders / verzorgers en leiding van de Brabantse Wal gemeenten “op de koffie” gehad. De opzet van dergelijke bezoek is, om elkaars kerk te leren kennen en mee te doen met andermans kindernevendienst. Wij waren blij verrast met zoveel gasten en hebben het erg leuk gevonden. Zelf hebben we onze eigen kerk ook nog beter leren kennen door middel van de speurtocht door de kerk. Als afsluiting natuurlijk de soep en het bekende broodje “knak”.

Zondag 30 juni hebben wij de laatste keer kindernevendienst gehad voor dit seizoen. Tijdens de vakantie is er geen kindernevendienst. Achter in de kerk liggen kleine werkboekjes voor de kinderen die ze tijdens de dienst mogen gebruiken en daarna mee naar huis mogen nemen.

Na de vakantie hopen wij zondag 18 augustus iedereen weer terug te zien en is er gelijk een speciale kindernevendienst. Hierin nemen wij afscheid van Tom van den Berg, die daarna naar het voortgezet onderwijs zal gaan. 

Maar eerst wensen wij iedereen een fijne vakantie toe.

Hartelijke groetjes,

Hannelie, Conny en Fia

Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *