Ontmoetingsmiddagen Hervormde Gemeente Steenbergen

De laatste tijd wordt er wederkerend melding gemaakt van eenzaamheid, niet alleen onder ouderen maar ook onder jongere zelfstandig wonende mensen. Bekend is dat  zelfs één derde van de vijfenzestig plussers te maken heeft met eenzaamheid. Wij als Hervormde Gemeente, willen graag open staan om steun te verlenen aan hen die soms eenzaam zijn of die het fijn vinden soms andere mensen te ontmoeten. 

Tot voor kort werd iedere dinsdag middag van twee tot half vijf in het kerkgebouw een ontmoetingsmiddag gehouden. Omdat het bezoekersaantal terugliep is na evaluatie besloten de ontmoetingsmiddag te gaan houden op woensdagmiddagvan twee tot half vijf. Een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee. Bezoekers die niet zelfstandig kunnen komen kunnen zich met de Plus-bus laten brengen en ophalen. We hebben weer een aantal vrijwilligers bereid gevonden die mee willen werken om op deze middagen te helpen. Zo zijn we er zeker van zijn dat er iedere woensdagmiddag twee dames of heren aanwezig zijn en voor een drankje willen  zorgen. 

Dus, wilt u zonder bepaald doel even binnen lopen, of zo maar wat lezen, iemand ontmoeten, praten met iemand die luistert, dan bent u vanaf 1 oktober iedere woensdagmiddagom 14:00 uur tot 16:30 uur welkom in de Hervormde Kerk van Steenbergen. Er is altijd koffie of thee, de deur staat open, kom gerust eens langs. U kunt komen en gaan wanneer u wilt, u zult er geen spijt van hebben.

Grietha Dekker    

Hanneke van Es 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>