Aktie Schoenendoos

Van de Kindernevendienst

Ook dit jaar hebben we de aktie weer met een heel mooi resultaat kunnen afsluiten: 31 dozen en 186 euro !!

Iedereen heel hartelijk bedankt die hieraan heeft meegedaan, in welke vorm dan ook !!We willen ook de andere gemeenten van de Brabantse Wal bedanken voor hun bijdrage.
Tijdens de gezinsdienst brachten zij ook nog spullen, geld en mooi versierde en gevulde dozen mee.Zo kunnen we, ondanks de kleine gemeenten, toch een mooi gezamenlijk resultaat neerzetten.
Het blijkt dat de aktie nog steeds jong en oud in beweging brengt en daarom hopen we ook weer volgend jaar hieraan mee te zullen doen.

Adventsproject

Zondag 1 december start de adventsperiode en we zullen dan het project “Geef licht” volgen.We lezen in deze periode uit het Bijbelboek Micha. Hij was een profeet die de mensen in Jeruzalem een spiegel voorhield. Ze hadden van hun stad een donkere stad gemaakt. Het kon weer licht worden, maar daar moesten de mensen wel wat voor doen. Wij gaan met de kinderen aan de slag door te kijken wat wij kunnen doen, om het licht te laten worden om ons heen. Hopelijk zien we jullie in deze adventsperiode en gaan we zo met elkaar op weg naar kerst.

Conny, Hannelie en Fia