Help een stille coronaramp voorkomen.

Help een stille coronaramp voorkomen.

Corona: een ramp van ongekende omvang. In veel landen in Azië en Afrika lijkt het aantal besmettingen beperkt. Tegelijkertijd voltrekt zich daar een ramp die veel grotere gevolgen kan hebben. Door verplichte lockdowns hebben mensen nu geen werk, geen inkomen, geen eten. Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen.

We want food! Dat schreeuwen kinderen naar de politie die in Zuid-Afrika de orde probeert te handhaven. En een predikant in Rwanda zegt: We verdelen het voedsel maar we hebben niet genoeg voor iedereen.

Kerk in Actie volgt de situatie in deze landen en probeert te helpen. Niet alleen in Rwanda en Zuid-Afrika maar ook in Indonesië, Moldavië, Colombia en het Midden-Oosten. Men ondersteunt kerken die opstaan zodat mensen niet omkomen.

U kunt Kerk in Actie helpen om te helpen. Tijdens onze regionale Pinksterdienst op 31 mei in Halsteren (aanvang tien uur, uitgezonden via ZuidWest-tv) zal er aandacht zijn voor de collecte voor dit doel.

U kunt uw bijdrage overmaken op het bankrekeningnummer van uw eigen plaatselijke diaconie onder vermelding van Pinkstercollecte KiA.  Het bankrekeningnummer van de diaconie van de Protestantse Kerk Steenbergen is NL RABO 0148 8206 11.

Doe dit voor of tijdens de Pinksterdagen!

Mogen wij op u en jou rekenen?

 

Uw diaconie.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>